Login

Alleby Ridklubb

Div1 ponny dressyr omgång 1.

I helgen var det start för Div 1 i Ponny Dressyr. I år har Bohusläns Distrikt slagits i hop med Hallands Distrikt så omgång 1 gick av stapel på Hermanstorps Kör- & Ridklubb. 
 
Laget i omgång 1,  Vanessas Palm på Nonstop, Josefine Rilbe på Drumcong Lady, Felicia Svensson Oliviera på Östers Hera, Josefine Dahel på Gijs (som dessvärre fick stryka sig till lagprogrammet) gjorde en strålande insats och levererade som lag och individuellt. 
 
Det ett starkt lag med hög och jämn kapacitet som visade sig med att samtliga starter under dagen, 5 st,  resulterade i placeringar. 
I lagklassen nådde laget en fin 3:e plats, precis utanför placering men med 3 fina individuella placeringar, 1:a Vanessa Palm, 4:a Felicia Svensson Oliviera och Josefine Rilbe 7:a i kat. D. Felicia gjorde sin första start på 2 år pga skada men visade att hon är tillbaka bättre än tidigare med 2 individuella placeringar för dagen. Josefine Rilbe gjorde sin debut i Lagtävlansprogrammet med riktigt fina procent.  Vanessa Palm startade även FEI Mästerskapsprogram, som slutade med en fin 3:e placering. 
Stort tack till Lagledare Catarina Wernlund och Rebecca Wernlund som var med och stöttade och supportade laget på bästa sätt.  
 
Nu ser vi fram emot omgång 2 på Himledalens Ridklubb den 6 Maj. 
 
180415 div1 1
180415 div1 2
Du är här: Hem Nyheter Div1 ponny dressyr omgång 1.