Login

Alleby Ridklubb

Alleby representerade i vinnarlagen för Nordic Team Championship

Många ryttare som rider Mounted Games i Alleby Ridklubb representerade Sverige under Nordic Team Championship i Danmark som också är en kvaltävling till Champions Leage 2019.
Sverige ställde upp med 4 lag, Svenska seniorlandslaget, Svenska juniorlandslaget och ryttare representerat i Svenska U14, och sen hade vi ett blandat klubblag.

Tre grundomgångar och till slut var det dags för finaler under Söndagen.
Vårat svenska U14 vann sin C-final efter vinst i skiljeheat, där Madelene Holst från Alleby var med.

Gunnesby slutade på en 5-e plats i A-final som resulterade i en tredjeplats i Nordic Championship, både Felicia Ardbring, Olivia Pyk och Amanda Bryngelsson från Alleby fanns på startlinjen.

Svenska juniorlandslaget gick till B-Final efter att jobbat på hårt med att tävla i samma grenar som seniorer, och blev mästare i juniorklassen, Alleby har hela fyra ryttare i landslaget Ebba Ardbring, Viktoria Holst, Linnéa Bensby och Isa Oscarsson som nu tävlade tillsammans för första gången.

Seniorlandslaget blev mästare i seniorklassen efter att ha vunnit A-finalen på betryggande sätt, här finner vi erfarna Josefine Ericson och Caroline Claeson och laget är nu kvalificerat till champions league 2019.

Bra jobbat alla och kämpa på i kommande tävlingar.

 NTC U17 liten
NTC team swedenNTC GunnesbyNTC U14 liten

Du är här: Hem Nyheter Alleby representerade i vinnarlagen för Nordic Team Championship