Login

Alleby Ridklubb

Information från ridskolan

Hej ryttare och hästvänner !

se även informationsbrev ->

tomtar

Regn och rusk just nu, men förhoppningsvis får vi snart lite snö på backen eftersom julen faktiskt inte är så långt borta!
Med det så går även denna hösttermin mot sitt slut, vi har sista lektionsdag lördagen den 14 december och ridskolan startar sedan den 6 januari igen.
Vi hoppas ni har haft en rolig och utvecklande höst hos oss här på Alleby och att ni precis som vi ser fram emot en minst lika rolig och lärorik vårtermin med massa häst och ridning.

Vårterminen består av 22 tillfällen varav 1 är en teorivecka under v.8, 17-20 februari, för detta kommer det komma ett separat schema. Vi bibehåller samma lektionspris, alltså ingen höjning, men eftersom det är fler lektioner under våren än hösten så är beloppet så klart något högre.

Skulle ni av någon anledning välja att inte fortsätta i er grupp så ber vi er informera oss så snart som möjligt så att vi kan erbjuda platsen till andra sökande.
Det kommer att vara lite aktiviteter under juluppehållet, information om detta finns på vår hemsida samt vår facebooksida.

Med önskan om att ni får en riktigt skön jul och ett gott slut på det gamla året och att ni som vi längtar till ett Gott Nytt hästår!
Hälsningar från oss alla som arbetar här på Alleby Ridskola!

Du är här: Hem Nyheter Information från ridskolan